Boktjuvarna - Jakten på de försvunna bibliotekenPlundrarna - Hur nazisterna stal Europas konstBroilers - De nya makthavarnaPiraterna - De svenska fildelarna som plundrade

10 september.

* Idag arrangerar jag med Skafferiet en bröddebatt på Berns. Det har varit stort intresse för debatten, och kommer förmodligen bli högt tryck ikväll. Imorse var P4 Stockholm hemma hos mig och gjorde en intervju om debatten. Man kan lyssna på den här.

* Har återkommande börjat att skriva krönikor och analyser för Dagens Media. Den första kan du läsa här. Den handlar om digitaliseringen av magasin och vad i ett magasins värde egentligen består.

* Jag slutade som redaktör på RES i våras, men kommer tillsammans med Johan Lindskog att fortsätta skriva reportage för tidningen. I senaste numret kan man läsa ett reportage från Masai Mara i Kenya, och min "jakt" på The Big Five. En kortversion av reportaget kan läsas här.

* I helgen besökte vi Irland för ett reportage för Icon Magazine, som man kommer att kunna läsa senare i höst. Passade bland annat på att spela lite av den lokala sporten, hurling (bild ovan). I numret som finns ute nu kan man däremot läsa mitt och Michaela Möllers reportage från Island.

 

Publicerad den 10e september 2012Tillbaka till blogg

Ingen har kommenterat denna post än

Skriv kommentar

Namn och E-postadress är obligatoriskt. E-postadress publiceras ej.


Webbproduktion: Deserve It - Webbplatsen använder Cookies